ΒΙΒΛΙΑ

Βιβλία για το καλοκαίρι

          Δύο νέα βιβλία για το καλοκαίρι από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, σε εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου.

 • Γίνε αστέρι και το καλοκαίρι – Για παιδιά που τελείωσαν το Προνήπιο
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις χαρούμενες δραστηριότητες για όλα όσα έμαθες στο Προνήπιο, θα ακονίσεις το μυαλό σου και θα διασκεδάσεις. Το βιβλίο Γίνε αστέρι και το καλοκαίρι, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί: να αναπτύξει την παρατηρητικότητα και τις δεξιότητές του, να εξασκηθεί στις προμαθηματικές έννοιες, στα σχήματα και στους αριθμούς, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να διασκεδάσει!
 • Γίνε ξεφτέρι και το καλοκαίρι – Για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωωγείο
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις χαρούμενες δραστηριότητες για όλα όσα έμαθες στο Νηπιαγωγείο, θα ακονίσεις το μυαλό σου και θα διασκεδάσεις. Το βιβλίο Γίνε ξεφτέρι και το καλοκαίρι, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί: να αποκτήσει γνώσεις για το περιβάλλον, να εξασκηθεί στα γράμματα, στους αριθμούς, στην ανάγνωση και στη γραφή, να αναπτύξει τις δεξιότητες και την παρατηρητικότητά του, να διασκεδάσει!

Ένα νέο βιβλίο από την εκπαιδευτικό Ελευθερία Βαρελά, σε εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου.

 • Καλοκαιρινές διακοπές – Για παιδιά που τελείωσαν την Α’ Δημοτικού
  Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν! Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις χαρούμενες δραστηριότητες για όλα όσα έμαθες στην Α’ Δημοτικού. Το βιβλίο Καλοκαιρινές διακοπές, από την εκπαιδευτικό Ελευθερία Βαρελά, είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να συνδυάσουν το καλοκαίρι με τη δημιουργική μάθηση!Ο Μάνος και η Φανή μόλις τελείωσαν την Πρώτη.
  Μάθανε γραμματική, κάνουν πράξεις στη στιγμή,
  κι ετοιμάζουνε βαλίτσες για να πάνε εξοχή!

         Μέσα από μια παιχνιδιάρικη επανάληψη όσων έμαθαν στην Α’ Δημοτικού, τα παιδιά παρακολουθούν τον Μάνο και τη Φανή στις διακοπές τους, παίζουν μαζί τους και τους βοηθούν να                     λύσουν διάφορα προβλήματα που τους παρουσιάζονται. Έτσι ξαναθυμούνται όλα όσα έμαθαν την προηγούμενη χρονιά με σύμμαχό τους πάντα το παιχνίδι!