Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και οι εκδόσεις Μίνωας δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γράψουν τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ ιστορίες τους. Αστεία, γκάφες, παθήματα, στενάχωρες και όμορφες στιγμές, οικογενειακές ή με την παρέα. Ο τόπος; Παντού! Στο σχολείο, στην προπόνηση, στις ξένες γλώσσες, στη βόλτα, στο διάλειμμα,  στο σπίτι. Όλοι οι τόποι είναι η αρχή μιας ιστορίας, που οι μικροί μας φίλοι θα γράψουν και θα τη στείλουν στο blockaki.ufo@gmail.com!

Οι καλύτερες ιστορίες θα φιλοξενηθούν στο επόμενο βιβλίο της σειράς «Το μπλοκάκι ενός UFO». Όμως, διαγωνισμός χωρίς δώρα δεν γίνεται, τα παιδιά με τις καλύτερες ιστορίες θα κερδίσουν από 5 παιδικά βιβλία, των εκδόσεων Μίνωας, της επιλογής τους!

Κάθε συμμετοχή θα βάφει! Τι σημαίνει αυτό; Κάθε νέα ιστορία που θα λαμβάνουμε θα βάζει και μια νέα «πινελιά» στην ασπρόμαυρη εικόνα μας. Ελάτε να την κάνουμε έγχρωμη! Ξεκινήστε να γράφετε. Η εικόνα μας θα ανανεώνεται συχνά στο site των εκδόσεων Μίνωας.

Μολύβι ή πληκτρολόγιο και πάμε!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 24/05.

Η επικοινωνία με τους νικητές θα γίνει μέσω email και τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο site.

Σε όλους τους νικητές τα δώρα θα σταλούν με courier από τις εκδόσεις Μίνωας.

Καλή επιτυχία!