ΒΙΒΛΙΑ

40

Σε αποκλειστικότητα με τον γνωστό και έγκριτο γαλλικό εκδοτικό Gallimard, τη νέα σειρά βιβλίων «40» συμπληρώνουν δύο νέοι τίτλοι:  40 επιστήμονες που άλλαξαν τον κόσμο και 40 θρυλικοί παίκτες του ποδοσφαίρου! Για κάθε προσωπικότητα οι αναγνώστες θα βρουν το ιστορικό πλαίσιο μέσα στο οποίο έδρασε και σημαντικά βιογραφικά στοιχεία.
Δύο βιβλία που ξεχωρίζουν για τη μοντέρνα αισθητική τους και απευθύνονται σε αναγνώστες 8 έως 99 ετών. Ποια προσωπικότητα θα επιλέξετε ως δικό σας πρότυπο;

Επιστήμες, 40 επιστήμονες που άλλαξαν τον κόσμo

Ανακαλύψτε 40 επιστήμονες και ερευνητές οι οποίοι άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα κατανοεί το σύμπαν, τον κόσμο και τη ζωή.
Μάθετε αξιοπερίεργα γεγονότα και χιουμοριστικές στιγμές από τη ζωή τους και διαβάστε για τα μεγάλα ερωτήματα που τους βασάνιζαν.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ποδόσφαιρο, 40 θρυλικοί παίκτες

Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου όλων των εποχών!
Απίθανες πληροφορίες για τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Ρονάλντο, το αριστερό πόδι του Μέσι, τον νεαρότερο παίκτη που πέτυχε γκολ σε παγκόσμιο κύπελλο.
Θα γνωρίσετε, επίσης, και τα κορίτσια που έχουν διακριθεί σε αυτό το άθλημα. Κάθε παίκτης είναι νικητής. Ποιο είναι το δικό σας ίνδαλμα;

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

 

Συγγραφέας: Αν Μπλανσάρ
Μετάφραση: Κλαιρ Νεβέ
Εικονογράφηση: Τινό