2 Μίνωας - Συγγράφετε;
Eίσοδος Μελών Βρίσκεστε εδώ: Αρχική > Συγγράφετε;

Συγγράφετε;


1. Μπορείτε να υποβάλετε αντίγραφο του έργου σας ταχυδρομικά στη διεύθυνση Κορίνθου 34, 14451, Μεταμόρφωση Αττικής ή να το παραδώσετε προσωπικά στη Γραμματεία, υπόψη Εκδοτικού Τμήματος (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00). Ραντεβού δεν γίνονται κατά την υποβολή. Μπορείτε επίσης να το στείλετε με E-mail στο

2. Τα έργα πρέπει να είναι δακτυλογραφημένα (προδιαγραφές: μέγεθος γραμματοσειράς 12 και διάστιχο 1,5). Τα κείμενα πρέπει να συνοδεύονται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα, με πλήρη στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση), καθώς επίσης και από μία περίληψη του βιβλίου.

3. Τα προς έκδοση έργα για παιδιά μπορούν να καλύπτουν όλες τις πιθανές κατηγορίες, εκτός ποιητικών συλλογών και θεατρικών. Όσον αφορά τα έργα για ενήλικες, γίνονται δεκτά προς αξιολόγηση μυθιστορήματα καθώς και βιβλία γενικών γνώσεων (ιστορικά, ψυχολογικά, επιστημονικά, πρακτικής ζωής, μαγειρικές κ.λπ.), εκτός από ποιητικές συλλογές, διηγήματα και θεατρικά έργα.

4. Δεκτές γίνονται μόνο οι συγγραφικές εργασίες ενηλίκων. Έργα παιδιών δεν μπορούν να εκδοθούν.

5. Το έργο σας θα το μελετήσει επιτροπή των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ. Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας γραπτώς εντός τριών μηνών και θα λάβετε την απάντησή μας. Το σκεπτικό της απόφασης υπέρ ή κατά της έκδοσης ενός βιβλίου δεν είναι ανακοινώσιμο.

6. Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να κατοχυρώσετε τα πνευματικά δικαιώματα για το έργο σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, σε συμβολαιογράφο.

7. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μπορείτε να παραλάβετε το έργο σας μέσα σε έναν μήνα από την απόφαση μη έκδοσής του από τα γραφεία μας, Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-14:00, χωρίς ραντεβού. Όσα χειρόγραφα δεν παραλαμβάνονται από τους συγγραφείς τους εντός αυτού του διαστήματος θα καταστρέφονται.
visa logos